Carregant Esdeveniments
Trobar Esdeveniments

Navegació de les vistes d'esdeveniments

Esdeveniments for 1 01Europe/Madrid juliol 01Europe/Madrid 2017

Navegació per dia

Tot el dia

Festival Per Amor A L’Hart – L’Hospitalet de Llobregat

29 29Europe/Madrid juny 29Europe/Madrid 2017 - 1 01Europe/Madrid juliol 01Europe/Madrid 2017

Del 28 al 30 de juny, 1 de juliol de 2017. Per Amor a L’Hart és el festival d’arts de carrer de L’Hospitalet de Llobregat, organitzat per Bipol·art des del 2005 amb el suport de la Regidoria de Joventut de la ciutat i des del 2009 compta també amb el suport del CoNCA i de l’Osic, de la Generalitat de Catalunya. El Festival pren forma el primer cap de setmana de juliol a la plaça de l’Ajuntament i la Rambla Marina, amb una programació formada per propostes de dansa, circ i música. Fins l’any 2009, el Festival dedicava la major part de la seva programació escènica a espectacles de circ. Al 2010, per ser més coherents amb els objectius de l’associació i conscients de la dificultat dels ciutadans de L’Hospitalet d’accedir a espectacles de dansa, vam decidir augmentar el pes de la dansa dintre de la nostra programació. Per Amor a L’Hart suposa per a molts ciutadans de L’Hospitalet el primer contacte que s’estableix amb aquest llenguatge. D’aquesta manera, per a nosaltres el Festival es converteix en una gran oportunitat per fer arribar el llenguatge del moviment allà on no hi arriba normalment, i no hi ha millor manera de fer-ho que oferint una programació de qualitat al mateix centre de la Ciutat de forma gratuïta. En el Festival, les arts de carrer ocupen l’espai públic i conviden a conèixer diferents llenguatges escènics a les persones que utilitzen el carrer de manera habitual i als que només ho fan de passada, convertint-ho  en espais de creació i goig artístic comunitari. Així, Per Amor a L’Hart transforma durant tres dies la plaça de l’Ajuntament i la Rambla Marina, un dels punts neuràlgics de la ciutat, en un aparador de l’art més emergent.

Per saber-ne més »

Festival Internacional de Teatre i Animació ALCARRER de Viladecans.

30 30Europe/Madrid juny 30Europe/Madrid 2017 - 2 02Europe/Madrid juliol 02Europe/Madrid 2017

30 de juny, 1 i 2 de juliol de 2017. El Festival Internacional de Teatre i Animació ALCARRER de Viladecans, és un festival dedicat exclusivament a les arts escèniques de carrer, es celebra anualment el primer cap de setmana de juliol. La primera edició va ser l’any 1990. Els objectius del festival son omplir les places i carrers de Viladecans de propostes escèniques per tal de fomentar la cohesió ciutadana, projectar la ciutat a l’entorn metropolità i generar un espai de trobada i treball sobre les arts de carrer. El Festival és organitzat per l’Ajuntament de Viladecans, a través del Departament de Cultura i de l’empresa municipal Viladecans Qualitat, SL, i te el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura. Web

Per saber-ne més »

Festival Fisures – Palafolls

1 01Europe/Madrid juliol 01Europe/Madrid 2017 - 2 02Europe/Madrid juliol 02Europe/Madrid 2017
Palafolls

1 i 2 de juliol. Fisures aposta pel compromís amb artistes professionals i col·lectius emergents recolzant projectes d’art interdisciplinari que desenvolupen un discurs propi i innovador en el procés creatiu. El caràcter del festival és plural; presenta una varietat estilística i disciplinària àmplia i oberta. És un espai de creació i reflexió, on hi tenen cabuda propostes innovadores i de risc.

Per saber-ne més »
20:00

Emergent – Festival d’Arts Escèniques – Cervià de Ter.

1 01Europe/Madrid juliol 01Europe/Madrid 2017/20:00 - 23:30
Cervià de Ter

1 de juliol. Iniciat l’any 2005, l’Emergent és un festival d’arts escèniques que es duu a terme en diferents pobles del girnonès i que té entre els seus objectius principals: – animar i donar sortida a nous creadors emergents de les arts escèniques, oferint-los l’oportunitat de mostrar els seus treballs en unes condicions dignes, ambient relaxat i davant un públic d’allò més divers i alhora compartir escena amb altres artistes més reconeguts, que presentin propostes poc convencionals. – socialitzar la cultura programant el Festival Emergent en poblacions petites per ajudar a fer més accesibles les arts escèniques a un públic que normalment no assisteix a aquesta mena de manifestacions artístiques per motius econòmics, de mobilitat, d’edat, o senzillament d’interés. L’Emergent proposa sorprendre constantment l’espectador amb una ràpida successió d’actuacions de diversos i molt variats gèneres escènics (dansa, música, titelles, màgia, clowns, monòlegs, poesia, audio-visuals, ombres xineses, malabars, contes, mim, acròbates…..). Es tracta d’espectacles de petit format i curta durada. Cada nit, a l’aire lliure i en un mateix espai del poble, durant unes 3 hores, s’hi programen 6 “tastets” dels espectacles dels artistes, amb un format àgil, sense aturades ni pauses entre una actuació i l’altra. Web.

Per saber-ne més »
+ Export Events