DestacadesNoticies

Escena Poblenou – Del 17 al 21 d’octubre.

El Festival Escena Poblenou arriba a la seva dissetena edició amb el ferm compromís que l’art i l’escena poden transformar el món. Una edició implicada en la realitat social i política del moment. Una edició a prop de les creadores i creadors, per seguir impulsant, agitant, recolzant aquelles propostes i artistes que ens fan anar més enllà dels límits, que arrisquen i que aposten per una creació i espais no convencionals.

Aquesta dissetena edició reivindica, com porta fent els últims anys, una escena on el pensament feminista i les dones tinguin les mateixes oportunitats, ocupant els espais i els llocs que els hi pertoquen. El Festival es posiciona clarament i obre aquest any amb un dia més dedicat a la reflexió i al pensament de dones activistes, transformadores i creadores per fer sentir les nostres veus i mirades. Alhora presenta una programació fortament compromesa amb propostes creades, pensades, interpretades i dirigides per dones.

Escena Poblenou és un festival que recolza propostes de creadors i creadores professionals en estat de gestació, que apropa la creació contemporània als veïns i veïnes del barri. És una trobada entre professionals i noves creacions. És un festival que té una programació amb diferents llenguatges escènics, basada no només en les estrenes sinó que recupera espectacles reveladors que s’han pogut veure molt poc per a posar-los a l’abast de tots els públics.

Aquesta edició volem No Callar i ho fem presentant-vos unes propostes que ens siguin refugi per l’ànima, que ens despertin la capacitat de transformar, apoderar-nos i i somniar. Una Escena valenta per ser qui som i dir allò que volem i de la forma que ho volem dir.

Més informació: http://escenapoblenou.com/

 

 

Share: