Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Festival Per Amor A L’Hart – L’Hospitalet de Llobregat

29 29Europe/Madrid juny 29Europe/Madrid 2017 - 1 01Europe/Madrid juliol 01Europe/Madrid 2017

festival-bipolart

Del 28 al 30 de juny, 1 de juliol de 2017.

Per Amor a L’Hart és el festival d’arts de carrer de L’Hospitalet de Llobregat, organitzat per Bipol·art des del 2005 amb el suport de la Regidoria de Joventut de la ciutat i des del 2009 compta també amb el suport del CoNCA i de l’Osic, de la Generalitat de Catalunya. El Festival pren forma el primer cap de setmana de juliol a la plaça de l’Ajuntament i la Rambla Marina, amb una programació formada per propostes de dansa, circ i música.

Fins l’any 2009, el Festival dedicava la major part de la seva programació escènica a espectacles de circ. Al 2010, per ser més coherents amb els objectius de l’associació i conscients de la dificultat dels ciutadans de L’Hospitalet d’accedir a espectacles de dansa, vam decidir augmentar el pes de la dansa dintre de la nostra programació. Per Amor a L’Hart suposa per a molts ciutadans de L’Hospitalet el primer contacte que s’estableix amb aquest llenguatge. D’aquesta manera, per a nosaltres el Festival es converteix en una gran oportunitat per fer arribar el llenguatge del moviment allà on no hi arriba normalment, i no hi ha millor manera de fer-ho que oferint una programació de qualitat al mateix centre de la Ciutat de forma gratuïta.

En el Festival, les arts de carrer ocupen l’espai públic i conviden a conèixer diferents llenguatges escènics a les persones que utilitzen el carrer de manera habitual i als que només ho fan de passada, convertint-ho  en espais de creació i goig artístic comunitari. Així, Per Amor a L’Hart transforma durant tres dies la plaça de l’Ajuntament i la Rambla Marina, un dels punts neuràlgics de la ciutat, en un aparador de l’art més emergent.

Mostra els detalls

Inici:
29 29Europe/Madrid juny 29Europe/Madrid 2017
Finalització:
1 01Europe/Madrid juliol 01Europe/Madrid 2017
Categoria d'Esdeveniment:
Lloc web:
http://festivalperamoralhart.com/