Vistes de navegació

Navegació de visualitzacions Esdeveniment

This Month

Darrers Esdeveniments

Lluèrnia – Festival del Foc i de la Llum – Olot.

11 novembre de 2017. Lluèrnia és un festival intensiu, de 6 hores de durada, a l’entorn del foc i de la llum, que té la voluntat de transformar-se en un esdeveniment anual de forta espectacularitat i alta participació popular, de manera que, a més del gaudi cultural pels olotins i olotines serveixi de reclam turístic de tardor a la ciutat i la comarca. El festival vol congeniar diverses accions amb el foc i la llum de matèria primera, que resultin espectaculars i participatives, convençuts que aquesta fórmula facilita l’acceptació general de la proposta, en transformar els espectadors en protagonistes. Lluèrnia és una proposta de Pim Pam Pum Foc!, el grup de diables i espectacles de carrer d’Olot, que actuà com a amfitrió i programador del festival en la seva primera edició, sota la direcció artística d’en Pep Fargas i la producció i suport de l’Ajuntament d’Olot mitjançant l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot/Teatre Principal d’Olot. Web

Festival Passatge Insòlit – Santa Coloma de Gramenet.

Jardins de la Torre Balldovina Santa Coloma de Gramenet

Del 21 al 22 d’octure de 2017. El Passatge Insòlit és un Festival especialitzat en les arts del firaire. Això vol dir espectacles en petites carpes, on es mostren curiositats, atraccions que funcionen amb energia humana, petits shows inspirats en les barraques de fira, jocs d’habilitat. Un component important d’aquest festival és el marc on es celebra: els jardins de la Torre Balldovina, a Santa Coloma de Gramenet, al voltant de la torre que allotja el museu municipal. Una de les premisses del Passatge Insòlit és que no volem cap espai central. Així cada espai és important en sí mateix i conforma, en relació amb els altres espais, una xarxa on cada espectador crearà un Passatge Insòlit a la seva mida.c La confluència de moltes disciplines artístiques en un sol projecte, i el propi format del Passatge fa que hi hagi contactes entre artistes que poden pensar en nous projectes. Així el Passatge es transforma en un espai d’experimentació de nous formats, difícils d’ubicar en altres llocs. Es creen noves relacions, molt properes, entre artistes i espectadors. Podem pensar en formats d’espectacle per pocs espectadors, de molt curta durada, amb relacions espacials diferents entre públic i acció. Passatge Insòlit és, i ho ha de ser molt més, una plataforma d’experimentació artística. Silenci, doncs. Tota aquesta activitat en un espai no gaire gran, ens obliga a mantenir baixos els nivells sonors de cada atracció i de cada espectacle, per no interferir amb la resta. I aquest nivell sonor baix s’ha convertit en un dels atractius que valoren els espectadors. El Passatge es converteix en un bon lloc per trobar-se i xerrar amb tranquil·litat.

Escena Poblenou.

Lloc sense nom Barcelona

Del 19 al 22 d’octubre de 2017. El Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou porta actualment 13 edicions consolidant-se com una plataforma referent de les arts escèniques, tant a la ciutat com a nivell internacional. Dona suport a la creació, genera un viver d’artistes i noves creacions, potencia marcs de visualització i vetlla per la creació de nous públics. El Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou, presenta una programació d’arts de moviment, arts d’intervenció a l’espai públic i coproduccions de creacions contemporànies. Gèneres en constant mutació, que generen noves formes escèniques creant paradigmes d’una escena diferent. Web.