#nibutaquesniparets

INFORMACIÓ CORPORATIVA

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’ASSOCIACIÓ PLATAFORMA D’ARTS DE CARRER, l’informa que és titular del llocs web: www.artsdecarrer.cat.

D’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei, l’ASSOCIACIÓ PLATAFORMA D’ARTS DE CARRER, notifica les dades següents: el titular d’aquesta pàgina web és l’ASSOCIACIÓ PLATAFORMA D’ARTS DE CARRER, amb:

CIF/NIF: G-66506056
Domicili Social: Avda. de Josep Tarradellas, 17
Codi Postal: 08840
Localitat: VILADECANS
Província: BARCELONA
L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: coordinacio@artsdecarrer.cat

USUARI I REGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació per accés i ús de la pàgina web i tots els subdominis i directoris inclosos sota la mateixa, així com els serveis o continguts que a través d’ell es puguin obtenir i tots els portals de domini propi sota titularitat de l’ASSOCIACIÓ PLATAFORMA D’ARTS DE CARRER, atorga la condició d’Usuari, per la que s’accepten, en navegar per la pàgina de l’ASSOCIACIÓ PLATAFORMA D’ARTS DE CARRER, totes les condicions d’ús que s’estableixen aquí sense perjudicar l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

Per això, si les consideracions detallades en aquest Avís Legal no són de la seva conformitat, preguem no faci ús del Portal, ja que qualsevol ús que faci del mateix o dels serveis i continguts en ell inclosos implicarà l’acceptació dels termes legals recollits en aquest text.

La pàgina web de l’ASSOCIACIÓ PLATAFORMA D’ARTS DE CARRER, proporcionen gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’Usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte dels llocs web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a: La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’Usuari als formularis emesos per l’ASSOCIACIÓ PLATAFORMA D’ARTS DE CARRER, per accedir a determinats continguts o serveis oferts per la web.

L’ús de la informació, serveis i dades oferts per l’ASSOCIACIÓ PLATAFORMA D’ARTS DE CARRER, no aniran contra les disposicions d’aquestes condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic o que, en qualsevol altre cas, puguin suposar lesió dels drets de tercers o del funcionament dels llocs web.

A aquest efecte, l’Usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, altres Usuaris o de qualsevol Usuari d’Internet (hardware y software).

Els Usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l’empresa propietària de la web pugui patir, directament o indirectament, com a conseqüència d’incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l’ús de la Web i d’aquesta política de privacitat.

En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l’Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i / o imatge, fotografies del web.