El suport és per a una nova creació en arts de carrer i oferirà 10.000 euros.

L’Associació Plataforma d’Arts de Carrer obre la convocatòria del Suport a una Nova Creació en Arts de Carrer, dotat amb 10.000 euros.

Emmarcat dins les activitats que l’Associació promou per donar valor i visualitzar les arts de carrer, el Suport a la Creació en Arts de Carrer té la voluntat de donar suport a noves produccions i a aquelles companyies de teatre, circ, dansa, clown, titelles, arts visuals i/o treballs transdisciplinars que tenen com a escenari el carrer.
Poden presentar la seva sol·licitud creadores i creadors i companyies professionals amb domicili fiscal a Catalunya. Queden excloses aquelles companyies o artistes vinculades a esdeveniments associats a la Plataforma d’Arts de Carrer i cada sol·licitant només pot presentar un projecte en aquesta convocatòria.

La convocatòria va finalitzar el dia 27 de novembre de 2020 i es donarà a conèixer el/s projecte/s guanyador/s a mitjans de desembre.

El jurat estarà format per les direccions artístiques dels esdeveniments que formen part de l’Associació Plataforma d’Arts de Carrer i farà la tria la primera quinzena de desembre de 2020.

El jurat valorarà la qualitat artística de la proposta, la seva viabilitat tècnica i econòmica, la presència d’altres coproductors (tant públics com privats) i diversificació en el finançament del projecte, i que no només utilitzi el carrer com a escenari, sinó que a més sàpiga desplegar-se i dialogar en l’espai públic.
Si teniu cap dubte, podeu adreçar-vos a artsdecarrer@gmail.com amb l’assumpte “Suport A La Creació 2020”

L’Associació Arts de Carrer reuneix els festivals, fires i mostres que tenen les arts de carrer com a eix conductor principal de la seva programació.
Entre les seves finalitats, destaca el foment dels espais de reflexió entorn de les arts de carrer. En aquest sentit, promou jornades, publicacions i estudis per tal de posar en valor els creadors, les seves produccions artístiques i les relacions entre artistes, festivals, espectadors i ciutadania en general.

L’Associació Plataforma Arts de Carrer està integrada per 27 esdeveniments:

Circ Picat (Alpicat), Desplaça’t (Barcelona), El Garitu (Cardedeu), Emergent – Festival d’Arts Escèniques (Gironès), Escena Poblenou – Festival de creació contemporània (Barcelona), FestiCAM – Festival de Teatre i Circ Ciutat d’Amposta, Festival Circ a la Plaça (Olot), Festival Esbaiola’t d’Esterri d’Àneu, Festival Internacional de teatre i animació Al Carrer (Viladecans), Festival Internacional de Pallassos (Cornellà de Llobregat), Festival Llegendes de Catalunya (Sant Martí de Tous), Festival Per Amor A L’Hart (L’Hospitalet de Llobregat), Festival Sense Portes (Argentona), Festus – Festival d’arts al carrer (Torelló), Figueres Es Mou, Fimag – Fira Internacional de la Màgia (Torroella de Montgrí), Fira de Circ Al Carrer de La Biscal d’Empordà, Fira de Teatre de titelles de Lleida, Fira Mediterrània de Manresa, Fira Tàrrega – Arts de Carrer, La Mostra d’Igualada, Lluèrnia – Festival del foc i de la llum (Olot), Passatge Insólit (Santa Coloma de Gramanet), PrimaverArt, arts escèniques a peu de carrer (El Morell), Sismògraf (Olot), Trapezi – Fira del Circ de Reus, Xalaro, mostra d’espectacles i turisme familiar (Platja d’Aro)